Sala de Sinais

Bitcoin Hírek (167) – Altcoin Portfólió – Heti Zárás – Napi +1% BTC 🧐* O link para o vídeo completo está no final desse artigo.
Saiba mais clicando em Robô IQ OPTION de AUTOMATIZAÇÃO de Lista de SINAIS
E conheça também sobre o Melhor Bot Para Opções Binárias 2021
Que tal um robo gratuito para IQ Option? Sistema Para IQ Option GrátisTényleg egyre érettebb a Kripto Piac! Nem a DOGE Coin ment fel 1$-ra, hanem a THETA, ami mögött Valódi Tartalom/Érték is van 🧐

0:00 – Bitcoin
10:03 – Altok
45:52 – Hírek

Kripto Alapok –

Az Árdiagram Elemzéseimet itt éritek el –A Tradingview-ban alapból csak BTC, ETH és BCH látszik, így tudod felvenni a Többi kriptót is:
– Regisztrálj a Tradingview-n (nem kell fizetősre).
– Nyisd meg a linkemet.
– JobbFent a “SzaszaG’z Watchlist” felirattól jobbra találsz egy “+” gombot, erre nyomj rá.
– Írd be a kriptót, amit keresel.
– Válaszd ki Ugyanazt, amit én rajzolok (Hibalehetőségek: 1-Nem ugyanazon a váltón választottad ki, 2-Nem USD-ben, hanem pl. USDT-ben választottad ki).
– Siker esetén látod a CsillagTérképemet 🧐

Megjegyzések:
– A kriptovalutákkal vigyázni kell, napokon belül 100 évnyi banki kamatot hozhatnak, de eshetnek is 🧐
– Ezer bocsi, de sajna még a Youtube-os kommentekre is alig bírok válaszolni meló mellet 😪
– Az adásokat élesben rögzítem, és vágatlanul töltöm fel, ezért előfordulhatnak benne bakik 😅

Kryptoda

🔵 Ha velünk tartasz akkor naprakész lehetsz a kriptovaluták világában!

🟡 Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk a Kryptoda tanoda. Csapatunk elsődleges küldetése, hogy megfelelő tudásbázist és naprakész híreket biztosítsunk mindazoknak, akik még csak most kapcsolódnak be a kriptovaluták világába. További célunk, hogy nap mint nap minél több magyarnak tudjunk segíteni, akik a megszerzett tudás révén pozitív döntéseket hozhatnak a jövőbeni anyagi biztonságukkal kapcsolatban. Tudjuk, hogy a kripto világ hihetetlen ütemben változik, ezért fontos a naprakész tudás is. Csapatunk aktuális hírekkel, videókkal, oktatási blogpost-okkal segít ebben minden érdeklődőnek, mindemellett magyar kripto közösséget is építi.

🟡Ingyenes Tudástár a Kryptoda oldalán➡️
🟡Naprakész Hírek a Kryptoda oldalán➡️
🟡Iratkozz fel a csatornánkra itt➡️

Kövess minket Facebook-on is: ➡️
🔵 Facebook:

Regisztrálj itt a legnagyobb és legmegbízhatóbb Kripto kereskedő cégekhez. Ha bármilyen kérdésed van, írj nekünk bátran!

– A Coinbase-t egyszerű kezelni, a legbiztonságosabb, de kicsivel drágább a többi váltónál, és csak a főbb Kriptókat tartják.
🔵
– Magyar nyelvű útmutató videó a regisztrációhoz:

– A Binance komplikáltabb, de a világ legnagyobb váltója, és a legtöbb féle Kriptót is itt lehet venni.
🟡
– Magyar nyelvű útmutató videó a regisztrációhoz:

Fizikai Pénztárca – Oktató Videók a Ledger Nano X-ről (Köszönet érte Gábor Bányájának! 😊):

– 1) Kibontás –
– 2) Aktiválás –
– 3) Számítógépre kötés –

– !Vigyázat! Plusz infó a Híradós kommentekből – Ha a “Ledger Live” applikáció verzió-frissítéséhez azt kéri kösd rá a Fizikai Pénztárcád, akkor NEHOGY megtedd, mert Hack-elés gyanúja áll fent! Anélkül is Frissül az Eredeti, sajnos van akinek így lopták el mindenét róla!

_____________________________________________________________
📧 E-mail: [email protected]
🌐Weboldal:
______________________________________________________________

#kriptomagyarul #kriptohírek #befektetés #blokklánc #kryptoda #bitcoin #kriptovaluta #kripto #hírek #bitcoinmagyarul #magyarul #binance #coinbase #eth #blockchainbloom #bitcoin #kriptovaluta #kripto #hírek #kriptohírek #befektetés #blokklánc #bitcoinmagyarul #magyarul #bitcoin #altcoin #altok

⚠️Fontos elmondanunk, hogy ezen az csatornán bemutatott híreket és oktatási anyagokat közvetlenül a legmegbízhatóbb forrásokból gyűjtjük, mint például a Binance, Coinbase, Coindesk, Bitcoin.com és Cointelegraph. Fontos kiemelnünk ettől függetlenül, hogy az oldalon bemutatott tartalmak nem minősülnek sem befektetési, sem pénzügyi tanácsadásnak. A videókban, hírekben megjelent információk, elhangzottak a saját véleményünket tükrözik.⚠️

Üdvözlettel a Kryptoda csapata 😃

Vídeo

11 Comentários

  1. Fantasztikus videó ❤️Bitcoin egy ideje már ezt a mintát követte; Ez mindenkit megijeszt és megijeszt, majd miután egy régi ellenállást többször is teszteltünk, egy nap arra ébredünk, hogy lázasnak tűnik. Ez az időszak a legmegfelelőbb időpont a merítés és felhalmozás megvásárlására, függetlenül attól, hogy a bikák nyomás alatt vannak-e. A bitcoin felfelé haladása elkerülhetetlen, és azt látná, hogy a bitcoin ára meghaladja a mindenkori csúcsot. A megfordulás küszöbön állt, mert nyilvánvalóan a bitcoin piacnak korrekcióra volt szüksége ahhoz, hogy összegyűjtse a megfelelő lendületet ahhoz, hogy a bikák több gőzt nyújtsanak, és ez éppen a tökéletes alkalom arra, hogy minél többet befektessen és felhalmozódjon. Határozottan tanácsolom minden kezdőnek / kereskedőnek, hogy vásárolja meg a mártást azoknak a kereskedőknek, akik még mindig kíváncsiak a piacra lépésre, vagy régebbi kereskedőknek, akik birtokosok, ne csak bármely kereskedőtől, hanem egy bevett kereskedési szakértőtől kérjenek segítséget, legalább 89% -os kereskedési pontossággal . Kereskedési veszteségek sorozatain mentem keresztül, amelyekről a legjobb, ha nem is beszélnék, mielőtt bemutattak Mr. Anthony kereskedési elemzőnek. A vele való kapcsolattartás számomra az idei év fémjelzője volt, gondos útmutatása és jelzőszolgálata alatt sikerült helyrehoznom a veszteségeimet, és mindössze 5 hét alatt jelentősen megnövelhettem kereskedési portfóliómat 1,2 bt-ról 4,6 bt-ra. Azt tanácsolom a kereskedőknek, hogy az újonnan érkező fiatalok tájékozódjanak a kereskedésről, mielőtt bevonnák őket. Mr. Anthony Ben mindennapos tanulásra készteti Önt, miközben profitál a jelzéseivel. Kapcsolatba léphet ᴠɪᴀ T © E © L © E © G © R © A © M @ anthonyjones01.

  2. And what can you notice about coin $SAPE? Need to understand your position about this STAR. believe it will rise 10x soon!

  3. monero – feketepiacos crypto?! wtf Szasza, legalább te ne mondj már ekkora faszságokat légy szíves, ne adj táptalajt a hozzá nem értőknek.

  4. uniswappnak eszméletlen magasak a költésgei újra 57-120 dollárig, mikor érdemes váltani uniswappon?

  5. Tegyük fel:”Van most egy db Ethereum a birtokomban akkor várjak az eladásával míg ki nem jön a 2.0? /sajnos kezdő vagyok a pályán/

Comentários estão fechados.